Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015

ΚΑΛΟΓΕΡΙΤΣΑ - ΤΡΙΒΟΥΝΟ

Share & Comment
Το Τρίβουνο (Τοπική Κοινότητα Τριβούνου - Δημοτική Ενότητα ΦΛΩΡΙΝΑΣ), ανήκει στον δήμο ΦΛΩΡΙΝΑΣ της Περιφερειακής Ενότητας ΦΛΩΡΙΝΑΣ που βρίσκεται στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα “Καλλικράτης”.

 Η επίσημη ονομασία είναι “το Τρίβουνον”. Έδρα του δήμου είναι η Φλώρινα και ανήκει στο γεωγραφικό διαμέρισμα Μακεδονίας.

Κατά τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας με το σχέδιο “Καποδίστριας”, μέχρι το 2010, το Τρίβουνο ανήκε στο Τοπικό Διαμέρισμα Τριβούνου, του πρώην Δήμου ΦΛΩΡΙΝΑΣ του Νομού ΦΛΩΡΙΝΗΣ.

Το Τρίβουνο έχει υψόμετρο 1292 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας.
Η Καλογερίτσα (Τοπική Κοινότητα Τριβούνου - Δημοτική Ενότητα ΦΛΩΡΙΝΑΣ), ανήκει στον δήμο ΦΛΩΡΙΝΑΣ της Περιφερειακής Ενότητας ΦΛΩΡΙΝΑΣ που βρίσκεται στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα “Καλλικράτης”.

Η επίσημη ονομασία είναι “η Καλογερίτσα”. Έδρα του δήμου είναι η Φλώρινα και ανήκει στο γεωγραφικό διαμέρισμα Μακεδονίας.
Κατά τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας με το σχέδιο “Καποδίστριας”, μέχρι το 2010, η Καλογερίτσα ανήκε στο Τοπικό Διαμέρισμα Τριβούνου, του πρώην Δήμου ΦΛΩΡΙΝΑΣ του Νομού ΦΛΩΡΙΝΗΣ.
Η Καλογερίτσα έχει υψόμετρο 1122 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας
Σύμφωνα με την τελευταία απογραφή του 2011 και οι δύο οικισμοί δεν κατοικούνται..
Η λίστα με όλα τα χωριά εδώ...
Tags:

visit florina

«Δεν ξέρω αν διαλέγει κανείς τους χώρους ή οι χώροι μας διαλέγουν. Είναι σαν τον έρωτα: ή διαλέγεις ή σε διαλέγουν» Θ. Αγγελόπουλος για την Φλώρινα...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ τα σχόλια σας....

 

visit florina

visit florina
Υπερήφανοι υποστηρικτές του visit florina..

ΧΑΡΤΗΣ

www.map-embed.comvisit florina

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΦΛΩΡΙΝΑ

like us !!!

Copyright © Visit Florina | Designed by Nikos VrsTemplateism.com