Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016

ΠΕΤΡΕΣ - ΦΑΝΟΣ

Share & Comment
Οι Πέτρες (Τοπική Κοινότητα Πετρών - Δημοτική Ενότητα ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ), ανήκουν στον δήμο ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ της Περιφερειακής Ενότητας ΦΛΩΡΙΝΑΣ που βρίσκεται στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα “Καλλικράτης”.

 Η επίσημη ονομασία είναι “αι Πέτραι”. Έδρα του δήμου είναι το Αμύνταιο και ανήκουν στο γεωγραφικό διαμέρισμα Μακεδονίας.
 Κατά τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας με το σχέδιο “Καποδίστριας”, μέχρι το 2010, οι Πέτρες ανήκαν στο Τοπικό Διαμέρισμα Πετρών, του πρώην Δήμου ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ του Νομού ΦΛΩΡΙΝΗΣ.


Οι Πέτρες έχουν υψόμετρο 581 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας.


Ο Φανός (Τοπική Κοινότητα Φανού - Δημοτική Ενότητα ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ), ανήκει στον δήμο
ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ της Περιφερειακής Ενότητας ΦΛΩΡΙΝΑΣ που βρίσκεται στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα “Καλλικράτης”.

Η επίσημη ονομασία είναι “ο Φανός”. Έδρα του δήμου είναι το Αμύνταιο και ανήκει στο γεωγραφικό διαμέρισμα Μακεδονίας.

Κατά τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας με το σχέδιο “Καποδίστριας”, μέχρι το 2010, ο Φανός ανήκε στο Τοπικό Διαμέρισμα Φανού, του πρώην Δήμου ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ του Νομού ΦΛΩΡΙΝΗΣ.

Ο Φανός έχει υψόμετρο 658 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας.

Tags:

visit florina

«Δεν ξέρω αν διαλέγει κανείς τους χώρους ή οι χώροι μας διαλέγουν. Είναι σαν τον έρωτα: ή διαλέγεις ή σε διαλέγουν» Θ. Αγγελόπουλος για την Φλώρινα...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ τα σχόλια σας....

 

visit florina

visit florina
Υπερήφανοι υποστηρικτές του visit florina..

ΧΑΡΤΗΣ

www.map-embed.comvisit florina

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΦΛΩΡΙΝΑ

like us !!!

Copyright © Visit Florina | Designed by Nikos VrsTemplateism.com