Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ !!!

Share & Comment
    Πριν λίγες μέρες η ιστοσελίδα μας έφτασε ένα βήμα πριν το κλείσιμο της, ωστόσο το ενδιαφέρον σας και τα μηνύματά σας, ήταν η ώθηση ώστε να παραμείνει στον αέρα για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα.
     Το visit florina αρχικά ήταν μια ιδέα ενός ανθρώπου (που γράφει και το παρόν κείμενο) με σκοπό την προβολή του τόπου μας, αρχικά σε εμάς τους ίδιους τους Φλωρινιώτες και στην συνέχεια στην υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό. Αλήθεια πόσο συχνά όταν λέτε ότι είστε από την Φλώρινα το πρώτο που θα ακούσετε είναι "ααα εκεί έχει πολύ κρύο και χιόνια";;; Η απάντηση.. ΣΥΝΕΧΕΙΑ.. Ναι ευτυχώς ή δυστυχώς έχουμε και τα δύο, αλλά Φλώρινα δεν είναι μόνο αυτά. Έχουμε πολλά παραπάνω να δείξουμε... Πρέσπες, Αμύνταιο, Νυμφαίο, Φλώρινα,    6 λίμνες , πανέμορφα βουνά  με χαραγμένα μονοπάτια, αρχιτεκτονική της Φλώρινας και το ποτάμι μας και πόσα ακόμα που όταν τα επισκεφθεί κάποιος δεν τα ξεχνά εύκολα.. Για αυτό και δημιουργήθηκε ο παρόν ιστότοπος. Μόνο και μόνο για να δείξουμε σε όλους όλα αυτά, τα πανέμορφα τοπία της περιοχής μας... Αυτή η προσπάθεια θα ήταν αδύνατη αν δεν υπήρχαν αρχικά τα περισσότερα μέσα της περιοχής μας, που απ την πρώτη στιγμή δημοσίευσαν την προσπάθεια μας. Θα ήταν αδύνατη επίσης αν δεν υπήρχατε και εσείς με τις φωτογραφίες σας, τις κοινοποιήσεις στα άρθρα μας, καθώς και τα μηνύματα σας. Αγκαλιάσατε απόλυτα την ενότητα "Η δική σας φωτογραφία" στην σελίδα μας στο facebook . Με αμέτρητες ως τώρα φωτογραφίες από κάθε περιοχή της Φλώρινας.                                                                                 
    Σιγά σιγά λοιπόν φτάσαμε στο να έχουμε μια πολύ εντυπωσιακή, από θέμα υλικού, ιστοσελίδα και μια σελίδα με πάνω από 5000 φίλους. Πάνω από 1000 προβολές καθημερινά και μεγάλο ενδιαφέρον προς όλες τις κοινοποιήσεις μας. Για να συνεχίσουμε έτσι και να υλοποιήσουμε και της υπόλοιπες ιδέες που υπάρχουν χρειαζόμαστε και την στήριξη σας. Είτε μέσω άρθρων σας, μια νέα ενότητα που ξεκινήσαμε ήδη, και μπορείτε να συμμετάσχετε αν επιθυμείτε από εδώ και να γίνετε έτσι αρθρογράφος στην σελίδα μας. Μπορείτε επίσης να διαφημιστείτε στο μεγάλο κοινό μας, μέσα απ΄ την σελίδας μας . Θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα περισσότερα σχετικά με την διαφήμισή σας σε μας.
    'Ενα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν σε όλους σας, για την έως τώρα στήριξη σας. Περιμένουμε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες, άρθρα, βίντεο και ότι άλλο σχετικό με τον τόπο μας θέλετε να μοιραστούμε. Γιατί το visit florina είμαστε όλοι εμείς και όχι ο διαχειριστής του.. Γιατί έγινε με πάθος για την προβολή του τόπου μας, το οποίο είναι και μεγάλο κίνητρο. Μεγάλη ευθύνη και κίνητρο επίσης και όλοι εσείς που κάθε μέρα γίνεστε και περισσότεροι... 
     Περιμένουμε τα μηνύματα σας, για όποια συνεργασία θέλετε με μας...


Με εκτίμηση
Visit Florina 
Tags:

visit florina

«Δεν ξέρω αν διαλέγει κανείς τους χώρους ή οι χώροι μας διαλέγουν. Είναι σαν τον έρωτα: ή διαλέγεις ή σε διαλέγουν» Θ. Αγγελόπουλος για την Φλώρινα...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ τα σχόλια σας....

 

visit florina

visit florina
Υπερήφανοι υποστηρικτές του visit florina..

ΧΑΡΤΗΣ

www.map-embed.comvisit florina

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΦΛΩΡΙΝΑ

like us !!!

Copyright © Visit Florina | Designed by Nikos VrsTemplateism.com